Испитна претстава

Продукција: Факултет за драмски уметности - Скопје

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 11.06.2008

на студентите од II година во класата на проф. Кирил РИСТОСКИ и доцент Зоја БУЗАЛКОВСКА