ИМЕ

Продукција: НУ Театар „Комедија“ – Скопје

Автор: Александар де ла ПАТИЕЛЕ и Метју ДЕЛАПОРТ

Режија: Ненни ДЕЛМЕСТРЕ

Претставата се одигра на сцената на НУЦК Марко Цепенков на 10.06.2016

Дизајн на сцена, костим и избор на музика: Лина ВЕНГОЧЕА
Превод: Лилиана ПЛЕВНЕШ
Адаптација: Дарко Јан СПАСОВ
Дизајн на светло: Милчо АЛЕКСАНДРОВ


Играат:
Виктор: Атанас АТАНАСОВСКИ
Бети: Јелена ЖУГИЌ
Петар: Роберт РИСТОВ
Тони: Илија ИЛИОСКИ
Ана: Кристина ЛАСОВСКА