И АДАМ И ЕВА

Продукција: Народен театар „Војдан Чернодрински“, Прилеп

Автор: Марко Цепенков – Бранко Ставрев

Режија: Ацо Алексов

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА МУЗИКА на Андреј Бељан,
  2. НАГРАДА ЗА СЦЕНОГРАФИЈА на Чедо Христов.