ХОТЕЛ НИ НА НЕБО НИ НА ЗЕМЈА

Продукција: НУЦК „Ацо Шопов“ - Театар Штип

Автор: Ерих Емануел ШМИТ

Режија: Љупчо ЃОРГИЕВСКИ

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 14.06.2015

Сценографија: Благој МИЦЕВСКИ
Костимографија: Андреј ЃОРГИЕВСКИ
Композитор: Марјан НЕЌАК
Драматург: Габриела ТУЛИЕВА


Играат:
Ефтим ТРАЈЧОВ ЃАУРСКИ
Милорад АНГЕЛОВ
Кристина Атанасова АРСОВА
Миле ВРАТЕОВСКИ
Марија МИНЧЕВА
Анѓелка НАШКОВА
Виктор АРЕВ
Елена ШОРОВА


Суфлер / инспициент: Лидија РОГОЖАРЕВА
Тон мајстор: Мијалче КОЦЕВ
Осветлител: Методи САЗДОВ
Шивач: Панче СТОЈМЕНОВ
Реквизитер: Митко ШАЛЕВ
Гардеробер: Верица ДАВЧЕВА
Организација: Ката МИШЕВА, Илчо БИКОВ
Сценски работници: Душко СТОЈАНОВИЌ, Ванчо ЈАКИМОВ, Тимчо АРСОВСКИ, Ѓорги ЧАПОВ, Перо ИВАНОВ, Александар ТАЛЕВСКИ
Хигиеничар: Здравчо ЃЕОРГИЕВ