Hi-Fi

Продукција: НУЦК „Трајко Прокопиев“ - Театар Куманово

Автор: Горан СТЕФАНОВСКИ

Режија: Јани БОЈАЏИ

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 12.06.2017

Сценографија: Јани БОЈАЏИ
Костими: Невенка ТАСЕВА ПЕТРОВИЌ
Композитор: Горан ТРАЈКОВСКИ


Играат:
Борис: Горан ИЛИЌ
Соња: Кети Дончевска ИЛИЌ
Русинот: Љупчо ХАЏИ – СТОЈАНОВ
Мира: Сања РУСЕСКА
Арапот: Владо ДОЈЧИНОСКИ
Американецот: Антонио ДИМИТРИЕВСКИ
Матеј: Здравко СТОЈМИРОВ к.г.


Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА МЛАДА АКТЕРКА на Сања Русеска за улогата Мира.