ХАЈ – ФАЈ

Продукција: Драмски театар, Скопје

Автор: Горан Стефановски

Режија: Љубиша Георгиевски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА ТЕКСТ НА СОВРЕМЕНА ДОМАШНА ДРАМА на Горан Стефановски,
  2. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Ацо Ѓорчев за улогата Борис.