ХАЈ – ФАЈ

Продукција: Народен театар, Куманово

Автор: Горан Стефановски

Режија: Наум Пановски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА ТЕКСТ НА СОВРЕМЕНА ДОМАШНА ДРАМА на Горан Стефановски.