ГРОФ МИЛИВОЈ

Продукција: Народен театар, Штип

Автор: Ристо Крле

Режија: Димитар Станкоски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА МЛАД АКТЕР „ТРАЈКО ЧОРЕВСКИ“ на Младен Крстевски за улогата Гроф Миливој.