ГРОБИШТА НА АВТОМОБИЛИ

Продукција: Театар на народностите — Албанска драма, Скопје

Автор: Фернандо Арабал

Режија: Богдан Поп-Ѓорчев

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Теута Ајдини.