ГРЕВ ИЛИ ШПРИЦЕР

Продукција: Драмски театар, Скопје

Автор: Сашко Насев

Режија: Димитар Станкоски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА ДИЗАЈН НА ПРОПАГАНДЕН МАТЕРИЈАЛ на Крсте С. Џидров,
  2. НАГРАДА ЗА ЕПИЗОДНА УЛОГА „ДИМЧЕ ТРАЈКОВСКИ“ на Магдалена Ризова за улогата Мими,
  3. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Драган Спасов за улогата Џанго.