ГРАДСКИОТ СААТ

Продукција: Народен театар „Војдан Чернодрински“ Прилеп

Автор: Коле Чашуле

Режија: Бранко Ставрев

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА ЕПИЗОДНА УЛОГА „ДИМЧЕ ТРАЈКОВСКИ“ на Благоја Спиркоски-Џумерко за улогата Јонче.