ГОЛЕМИОТ БРИЛИЈАНТЕН ВАЛЦЕР

Продукција: Народен театар „Војдан Чернодрински“ Прилеп

Автор: Драго Јанчар

Режија: Стојан Стојановски

во чест на наградените


(претстава по покана за свеченото затворање)