ГНЕВ

Продукција: Факултет за драмски уметности - Скопје

Автор: Стивен КИНГ

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 06.06.2010

Дипломска претстава на студентите по актерска игра при ФДУ Скопје во класата на Проф. Кирил РИСТОСКИ и Доц. Зоја БУЗАЛКОВСКА