ГЛУВЧЕВАТА ПАТЕКА

Продукција: Народен театар, Куманово

Автор: Миколош Гафраш

Режија: Ацо Ѓорчев

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Ацо Ѓорчев за улогата Таткото Иштван.