GAME OVER/ ГЕЈМ ОВЕР

Продукција: Народен театар, Куманово

Автор: Сашо Миленковски

Режија: Сашо Миленковски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Горан Илиќ за улогата Ангеле Велевски,
  2. НАГРАДА ЗА РЕЖИЈА на Сашо Миленковски,
  3. НАГРАДА ЗА УМЕТНИЧКО ОСТВАРУВАЊЕ НА ПРЕТСТАВА ВО ЦЕЛИНА,
  4. ЗЛАТНА ПЛАКЕТА ЗА СЕВКУПЕН УМЕТНИЧКИ РЕЗУЛТАТ (ДОДЕЛЕНА ОД ВЕСНИКОТ „НОВА МАКЕДОНИЈА“).