ГАБИ

Продукција: Македонски народен театар, Скопје

Автор: Бранко Варошлија

Режија: Бранко Ставрев

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Илија Џувалековски за улогата Симон.