ФОТОГРАФИИ

Продукција: Детски театарски центар - Скопје

Автор: Селвиназе АБАЗИ

Режија: Владимир МИЛЧИН

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 04.06.2005

Сценографија: Крсте С.ЏИДРОВ
Костимографија: Марија ПУПУЧЕВСКА
Музика: Марјан НЕЌАК


Играат:
Борјан КРСТЕВСКИ – Шпенд
Лејла ДЕМИРИ – Дрилона
Гордана ЕНДРОВСКА – Мајка
Соња СТАМБОЛЏИОСКА – Блерта