ФОМА ФОМИЧ И ДРУГИТЕ

Продукција: Народен театар, Штип

Автор: Ф.М. Достоевски

Режија: Саша Маркус

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА МЛАД АКТЕР „ТРАЈКО ЧОРЕВСКИ“ на Иванка Миладиноска за улогата Сашенка.