ФИЗИКА НА ТАГАТА

Продукција: НУЦК „Трајко Прокопиев“ - Театар Куманово

Автор: Георги ГОСПОДИНОВ

Режија: Милош Б. АНДОНОВСКИ

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 09.06.2019

Драматург: Ивана Нелковска


Играат:
Горан Илиќ
Марко Трајковиќ
Јасмина Василева
Александра Пешевска
Кети Дончевска Илиќ
Нина Максимова
Симона Димковска


Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА МЛАДА АКТЕРКА на Симона Димковска.