Еveryman / Секој

Продукција: Tеатар „Meланж“ Лондон, Велика Британија

Автор: Горан Стефановски

Режија: Сенди Маберли

Прикажувањето на претставата е овозможено во партнерство со Британскиот совет во Македонија.


Играат:
Тања Мјундеј – Анастасија
Том Лек – Тим
Хелен Тери – Хелен
Шерон Вива Џонс – Џо
Мајк Леванзин – Кен
Клер Кисен – Вики
Ричард Олдхам – Реј