ЕРИГОН

Продукција: Драмски театар, Скопје

Автор: Јордан Плевнеш

Режија: Љубиша Георгиевски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Милица Стојанова за улогата Малина,
  2. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Мето Јовановски за улогата Еригон.