ЕМИГРАНТИ

Продукција: Продукција „ОДА“ -Тетово

Автор: Славомир МРОЖЕК

Режија: Софија РИСТЕВСКА

Претставата се одигра на сцената на Диско клуб „Медуза“ на 06.06.2006

Играат:
Адриан АЗИРИ
Музафер ЕТЕМИ


видео: Арбен ТАЧИ


Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Адриан Азири за улогата ХХ.