ЕЛКА КАЈ ИВАНОВИ

Продукција: Факултет за драмски уметности - Скопје

Автор: Александар ВВЕДЕНСКИ

Режија: -

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 15.06.2017

Испит на студентите по актерска игра од трета година при ФДУ Скопје во класата на проф. М-р Зоја БУЗАЛКОВСКА и насл. М-р Александар СТЕПАНУЛЕСКИ