Е Е Г

Продукција: Театар „КВАРТЕТ“ во копродукција со МНТ-Скопје

Автор: Ѓорѓи Јолевски

Претставата се одигра на сцената на НУЦК Марко Цепенков на 10.06.2008

Авторски проект на Ѓорѓи Јолевски