ЏАМАЛАРИ – ДИОНИС

Продукција: Културен Центар „Скрб и утеха – Тиха“

Автор: Тихомир СТОЈАНОВСКИ

Режија: Страшко МИЛОШЕВСКИ

Претставата се одигра на сцената на Црква "Св. Никола" - Варош на 14.06.2011

Текст: Тихомир СТОЈАНОВСКИ
Музика: Јане ПЕНОВ


Играат:
Страшко МИЛОШЕВСКИ
Тихомир СТОЈАНОВСКИ