ДУПЛО ДНО

Продукција: Универзитет за аудиовизуелни уметности ЕСРА – Скопје

Автор: Горан СТЕФАНОВСКИ

Претставата се одигра на сцената на НУЦК Марко Цепенков на 14.06.2015

Дипломска претстава во класата на: Доц. М-р. Роберт ВЕЉАНОВСКИ