ДУПЛО ДНО

Продукција: Драмски театар, Скопје

Автор: Горан Стефановски

Режија: Слободан Унковски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА ТЕКСТ НА СОВРЕМЕНА ДОМАШНА ДРАМА на Горан Стефановски,
  2. НАГРАДА ЗА ЕПИЗОДНА УЛОГА „ДИМЧЕ ТРАЈКОВСКИ“ на Ванчо Петрушевски за улогата Јаков I.