ДУХОТ НА СЛОБОДАТА

Продукција: НУЦК „Трајко Прокопиев“ - Театар Куманово

Автор: Горан СТЕФАНОВСКИ

Режија: Лука КОРТИНА

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 09.06.2013

Драматург: Билјана КРАЈЧЕВСКА
Сценографија: Сашо ПОПОВСКИ
Костимографија: Елена СПАСОВСКА
Музика: Дарија АНДОВСКА


Играат:
Кети ДОНЧЕВСКА – ИЛИЌ
Горан ИЛИЌ
Јасмина ВАСИЛЕВА
Димитрија ДОКСЕВСКИ
Стефанија ЗИСОВСКА
Мирјана ПОПОВСКА – РИСТОВ
Мирослав ПЕТКОВИЌ
Александра ПЕШЕВСКА
Драгиша ДИМИТРИЈЕВСКИ