ДУХОТ НА ЛИМЕНКАТА

Продукција: Народен театар „Антон Панов“ Струмица

Автор: Билјана Гарванлиева

Режија: Горан Тренчовски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА МЛАД АКТЕР „ТРАЈКО ЧОРЕВСКИ“ на Маја Вељковиќ за улогата Жената.