ДОЖД ВО УЕРТОМЕНТО

Продукција: Театар на народностите — Албанска драма, Скопје

Автор: Ресул Шабани

Режија: Владимир Милчин

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Бајруш Мјаку за улогата Пикон.