ДОН ЖУАН СЕ ВРАЌА ОД ВОЈНА

Продукција: Факултет за драмски уметности - Скопје

Автор: Еден Фон ХОРВАТ

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 13.06.2011

дипломска претстава на студентите по актерска игра во класата на проф. Владо ЦВЕТАНОВСКИ и Мими ТАНЕВСКА