ДОЛГО ПАТУВАЊЕ ВО НОЌТА

Продукција: Факултет за драмски уметности - Скопје

Автор: Јуџин О’НИЛ

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 14.06.2011

дипломска претстава на студентите по актерска игра во класата на проф. Ељеса КАСО