ДОЛЕ ВЛАДА

Продукција: Македонски народен театар, Скопје

Автор: (непознат автор)

Режија: Сашо Миленковски

Сценографија: Жанета ВАНГЕЛИ
Костимографија: Лира ГРАБУЛ
Избор на музика: Владимир ПЕТРОВСКИ


Играат:
Игор СТОЈЧЕВСКИ – Иван
Катерина ШЕХТАНСКА – Миа
Сенко ВЕЛИНОВ – Аврам
Весна ПЕТРУШЕВСКА – Неда
Владимир ЕНДРОВСКИ – Булдог
Бранко ЃОРЧЕВ – Насте


Суфлер: Зорица БЛАГОЕВСКА
Инспициент: Перо СТРАТОВ