ДИВИ ПАЈКИ

Продукција: Ц.К. „Трајко Прокопиев“ - Н.Т. Куманово

Автор: Дејвид МЕМЕТ

Режија: Кирил ПЕТРЕСКИ

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 07.06.2009

Сценографија: Владо ЃОРЕСКИ
Костимографија: Благој МИЦЕВСКИ


Играат:
Горан ИЛИЌ
Ивица ДИМИТРИЈЕВИЌ


Светло мајстор: Звонимир МИЦЕВСКИ
Тон мајстор: Оливер ИЛИЕВСКИ
Инспициент: Антониот ПЕШЕВСКИ
Суфлер: Љубинка ПЕТКОВСКА
Гардеробер: Елизабета НАКЕВСКА
Декоратери: Драги АНГЕЛОВСКИ, Бобан МИЛАНОВСКИ,
Марјан МИЛАНОВСКИ, Јовица НИКОЛОВСКИ и Дејан ДИМЧЕВСКИ
Директор: Роберт ПАВЛЕВСКИ
Уметнички директор: Наташа КРСТЕВСКА
Маркетинг: Митка МИЛКОВСКА