DIES IRAE

Продукција: Факултет за драмски уметности - Скопје

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 06.06.2014

Испит на студентите по актерска игра од трета година при ФДУ Скопје во класата на вонреден проф. Мими ТАНЕВСКА и демонстратор Нела ВИТОШЕВИЌ