ДЕЛИРИУМ ЗА ДВАЈЦА

Продукција: Универзитет за аудиовизуелни уметности ЕСРА – Скопје

Автор: Ежен ЈОНЕСКО

Режија: Андреј ЦВЕТАНОВСКИ

Претставата се одигра на сцената на НУЦК Марко Цепенков на 13.06.2013

Дипломска претстава на студентите по актерска игра во класата на проф. Дејан ПРОЈКОВСКИ и дем. Андреј ЦВЕТАНОВСКИ


Играат:
Теоман МАКСУТ
Анкица БЕНИНОВА