DELIRIUM TREMENS

Продукција: Театарска работилница ПРИЛЕП копродукција со Театар „Војдан Чернодрински“ – Прилеп

Автор: Благоја РИСТЕСКИ – Платнар

Режија: Игор ТРПЧЕСКИ

Претставата се одигра на сцената на Театар Војдан Чернодрински на 16.06.2015

Сцена и костим: Бојана АРТИНОВСКА ТРПЧЕСКА
Превод на англиски: Лидија МИТОСКА ЃОРЃИЕВСКА
Тон и светло: Томе ТЕМЕЛКОСКИ
Видео: АРТериа – Емил ПЕТРОВ


Играат:
Актерска игра:
СЦЕНСКИ РАБОТНИК – Игор ТРПЧЕ

Музика:
Артист: Димитар ЃОРЃИЕВСКИ – гитара,бас, вокал
Драматург: Менде КОСТОСКИ – хармоника и пијано
Келнерот: Бојан АНДРЕВСКИ – перкусии и тапани
Специјален гостин: Борче МИЛЕНКОСКИ на сакс