Децата на Лилит

Продукција: Универзална сала, Скопје

Автор: Маја Мицевска

Режија: Ѓорѓи Јолевски

Играат:
Александра ПЕШЕВСКА
Искра ВЕТЕРОВА
Амернис НОКШИЌИ
Бедиа БЕГОВСКА
Висар ВИШКА