ДЕЦА НА СОНЦЕТО

Продукција: Народен театар „Војдан Чернодрински“ Прилеп

Автор: Максим Горки

Режија: Илија Милчин

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Трајче Иваноски за улогата Протасов.