ДАС КАПИТАЛ

Продукција: Театар на народностите — Турска драма, Скопје

Автор: Братислав Димитров

Режија: Сашо Миленковски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Мехди Бајрактари за улогата Таткото Мехди.