ДАМКИ

Продукција: Народен театар „Антон Панов“, Струмица

Автор: Кочо Урдин

Режија: Бранко Ставрев

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Александар Думов за улогата Ставре.