ДАФИНА ОД СЕРЕЗ (НЕКРСТЕНИ ДЕНОВИ)

Продукција: Културен Центар „Скрб и утеха – Тиха“

Автор: Тихомир СТОЈАНОВСКИ

Режија: Слободанка ЧИЧЕВСКА

Претставата се одигра на сцената на Црква "Св. Никола" - Варош на 11.06.2016