ЦРНИОТ ЗЕКА ПАТУВА ВО ВАВИЛОН

Продукција: Театар на народностите - Албанска драма, Скопје

Автор: Имер Шкрељи

Режија: Фадил Хисај

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА КОСТИМОГРАФИЈА на Елена Дончева.