ЦРНИЛА

Продукција: Народен театар, Битола

Автор: Коле Чашуле

Режија: Димче Стефановски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА КОСТИМОГРАФИЈА на Сотир Наумовски.