ЦРНИ КУКЛИЧКИ

Продукција: Група независни автори, Скопје

Автор: Венко Андоновски

Режија: Димитар Станкоски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Јелена Жугиќ за улогата Лора.