ЦРНА ПТИЦА

Продукција: Буден театар - Скопје во соработка со Драмски театар - Скопје

Автор: Дејвид ХАРОВЕР

Режија: Бојан ТРИФУНОВСКИ

Претставата се одигра на сцената на НУЦК Марко Цепенков на 06.06.2009

Продуцент: Киро ШОПОВ
Асистент продуцент: Симона ТОСКИЧ
Сценографија: Александар МИКИЧ
Музика: НЕТРИОТ
Видео: Кристијан ВОЈДАНОВСКИ
Светло и тон: Игор ГЕОРГИЕВ


Играат:
Реј: Диме ИЛИЕВ
Уна: Милиана ЛЕНАК
Девојчето: Тамара ЈОЛЕВСКА


светло: Кире БУБУЛЕВСКИ
тон – мајстор: Димитар ИЛИОСКИ