ЦРНА ДУПКА

Продукција: Народен театар, Штип

Автор: Горан Стефановски

Режија: Стојан Стојановски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА АКТЕРСКО ОСТВАРУВАЊЕ на Елица Арева за улогата Цвета.