ЧУДОВИШТАТА ОД НАШИОТ ГРАД

Продукција: Театар за деца и младинци, Скопје

Автор: Русомир Богдановски

Режија: Коле Ангеловски

Доделени награди:

  1. НАГРАДА ЗА МУЗИКА на Димитрие Бужаровски.