ЧОВЕКОТ НА ЕПОХАТА

Продукција: сите професионални театри

Автор: Томе Арсовски

Режија: Ацо Алексов

Свечена претстава по повод 85-ти роденден на Јосип Броз Тито и 40 години од неговото доаѓање на чело на Комунистичката партија на Југославија.