ЧИЈА СИ

Продукција: Универзална сала - Скопје

Автор: Сашко НАСЕВ

Режија: Виолета ЏОЛЕВА

Претставата се одигра на сцената на НУЦК Марко Цепенков на 10.06.2005

Сценографија: Валентин СВЕТОЗАРЕВ
Костимографија: Роза ТРАЈЧЕСКА-РИСТОВСКА
Музика: Славе ДИМИТРОВ

(претстава по покана за свеченото затворање)


Играат:
Калиопи БУКЛЕ – Нина
Драган СПАСОВ – Ацо Шпрт
Дејан ЛИЛИЌ – Киро Стап
Васил ЗАФИРЧЕВ – Ринго Шатка
Славица КОВАЧЕВИЌ-ЈОВАНОВСКА – Менка
Ѓокица ЛУКАРЕВСКИ – Ристо
Петар МИРЧЕВСКИ – Чкембар
Екрем ХУСЕИН – Балетан
Александра ПЕШЕВСКА – Верче
Петар АРСОВСКИ – Инспекторот